Atrage clienți pentru afacerea ta

REȚEAUA CONSTRUCT este un proiect digital care promovează firme de: construcții, industrie, amenajări și servicii conexe.  Înscrie-ți afacerea în platformele noastre online pentru ca produsele sau serviciile tale să fie găsite la căutări și în plus firma ta va beneficia de brand awareness și link building pentru site-ul tău.

6 platforme de promovare:

BUCUREȘTI CONSTRUCT, CLUJCONSTRUCT , BRAȘOVCONSTRUCT , CONSTANȚACONSTRUCT , TIMIȘCONSTRUCT , ARADCONSTRUCT

Beneficii şi avantaje:

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău, dar nu o referință, o recomandare printr-o terță parte cum îți oferim noi.
  • site-ul tău este fără îndoială instrumentul important de vizibilitate. Cauți să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări. Poate primeşti multe oferte de promovare, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public țintă.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții caută să afle mai multe despre firma ta din surse credibile, aceștia pot descoperi articole adică cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site. Creștem ranking-ul site-ului tău prin link-building.
  • materialele sponsorizate în presa online pot costa mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii relevante pe termen lung.
  • materialul scris este conținut original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus. Îți realizăm profesional acest conținut.

Formular înscriere firmă

Înscrierea se face în funcție de domeniul tău de activitate, acoperire, servicii oferite clienților, etc, cu o investiție pentru redactare și promovare începând cu 590 RON + TVA/AN. Pentru detalii în vederea unei colaborări, te rugăm să completezi formularul de mai jos:

  • Sunt de acord cu trimiterea datelor de mai sus către LIVE COMMUNICATIONS SRL în vederea unei oferte comerciale. Trimiterea este cu scop informativ și nu crează niciun fel de obligații contractuale sau de orice altă formă.