Înscriere firmă în REȚEAUA CONSTRUCT

Ia câteva minute şi citeşte date reale despre dezvoltarea acestui proiect. Peste 1500 de firme din România care au rezultate online sunt înscrise în REŢEAUA CONSTRUCT.

Nu ne dorim să pierzi timpul cu informaţii care nu îţi aduc beneficii. Daca eşti de acord cu majoritatea dintre avantajele de mai jos, ai o idee despre ceea ce îţi oferim:

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău.
  • site-ul firmei este fără îndoială instrumentul cel mai important de promovare online. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții tăi caută să afle mai multe despre firma ta și din alte surse credibile, acestia descoperă unde scrie despre firma ta, cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site-ul tău. Primeşti zeci de emailuri cu oferte de promovare în diferite site-uri, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public relevant.
  • articolele sponsorizate despre o firmă în presa online cu link către site (advertorialele), costă mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii pe termen lung.
  • orice conținut scris online trebuie să fie original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus.

Am creat servicii unice de promovare online, oferite de REŢEAUA CONSTRUCT pentru a sprijini mediul de afaceri din România. Împreună cu tine ne propunem să dezvoltăm reţeaua de firme serioase, furniori care evoluează şi oferă clienţilor produsele şi serviciile așteptate. În REŢEAUA CONSTRUCT poţi găsi şi tu furnizori deja verificați cu care colaborăm de peste 5 ani.

 

Cât costă ?

Avem peste 1500 de firme înscrise deci îţi spunem de la început: înscrierea este ieftină şi avantajoasă. Promovarea este pe 1 AN de zile şi include toate operațiunile realizate cât mai bine de noi: redactare originală a prezentării firmei tale, optimizare conţinut şi publicare / listare online. Totul cu RISC 0, serviciile se achită numai după redactare și publicare online!

 

Scrie-ne acum şi îţi vom trimite oferta personalizată