Înscriere firmă în REȚEAUA CONSTRUCT

Ia câteva minute şi citeşte date reale despre dezvoltarea acestui proiect. Peste 1500 de firme din România care au rezultate online sunt înscrise în REŢEAUA CONSTRUCT.

Nu ne dorim să pierzi timpul cu informaţii care nu aduc beneficii. Daca răspunzi DA la majoritatea dintre punctele de mai jos, ai o idee calitativă despre ceea ce oferim:

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău.
  • site-ul firmei este fără îndoială instrumentul cel mai important de promovare online. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții tăi caută să afle mai multe despre tine și din alte surse de specialitate. Cine mai "vorbeşte" despre tine şi îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site. Primeşti zeci de emailuri cu oferte de promovare în diferite site-uri.
  • articolele despre firme în presa online cu link către site, costă scump de la zeci de mii de lei şi de cele mai mai multe ori nu aduc beneficii, chiar fac rău pentru că linkurile oferite nu sunt de pe site-uri relevante.
  • orice conținut scris trebuie să fie original, exclus copy / paste de pe site. De cele mai multe ori se cere ca tu să creezi astfel de material. 

Am creat servicii unice, oferite de REŢEAUA CONSTRUCT pentru a sprijini mediul de afaceri din România să prospere în online. Împreună cu tine ne propunem să dezvoltăm o reţea de firme serioase care evoluează şi oferă clienţilor produsele şi serviciile așteptate. În REŢEAUA CONSTRUCT poţi găsi şi tu furnizori verificați.

 

Cât costă ?

Avem peste 1500 de firme înscrise deci îţi spunem de la început: înscrierea ESTE ieftină şi avantajoasă. Promovarea este pe 1 AN de zile şi include toate operațiunile realizate de noi: redactarea originală a prezentării firmei, optimizare conţinut şi publicare / listare online.

RISC 0: serviciile se achită numai după prestarea serviciilor și publicare online!

 

Scrie-ne acum pentru a afla mai multe detalii