Dezvoltare și statistici Rețeaua Construct

În Rețeaua Construct punem accent pe conținutul de calitate, implicit pe colaborarea cu firmele de calitate și promovarea acestora pentru vizitatorii site-urilor noastre. Aflați mai mute detalii despre dezvoltarea rețelei, calitatea vizitatorilor și ratele de conversie (rezultate).

Audiența Rețeaua Construct este monitorizată din punct de vedere al traficului ca suma vizitatorilor pe fiecare site local din rețea. Astfel, se poate genera o segmentare exactă asupra localizării vizitatorilor, date demografice, rate de conver..

Rata de conversie este indicatorul principal de succces care măsoară procentul de vizitatori care au efectuat una sau mai multe acțiuni dorite din totalul vizitatorilor. La Rețeaua Construct monitorizăm o serie de acțiuni care măsoară succes..

La Rețeaua Construct punem accent pe conținutul de calitate deci, implicit, pe colaborarea cu firmele de calitate și promovarea acestora pentru vizitatorii site-urilor noastre. Numărul de firme promovate în rețea a evoluat de la an la an datori..