Înscriere firmă în REȚEAUA CONSTRUCT

Ia câteva minute şi citeşte informaţii utile despre dezvoltarea acestui proiect şi cum poate ajuta firma ta. Peste 1500 de firme din România care au rezultate online sunt deja în Reţeaua Construct.

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău, dar nu o referință, recomandare printr-o terță parte.
  • site-ul firmei este fără îndoială instrumentul cel mai important de promovare online. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții tăi caută să afle mai multe despre firma ta și din alte surse credibile, acestia descoperă unde scrie despre firma ta, cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site-ul tău. Primeşti zeci de emailuri cu oferte de promovare în diferite site-uri, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public relevant.
  • articolele sponsorizate despre o firmă în presa online cu link către site (advertorialele), costă mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii pe termen lung.
  • orice conținut scris online trebuie să fie original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus.

Câștigă clienții de calitate

Un client de calitate se informează. Am creat servicii unice de promovare online, oferite de REŢEAUA CONSTRUCT pentru a sprijini mediul de afaceri din România. Împreună ne propunem să dezvoltăm o reţea de firme serioase, furnizori care evoluează şi oferă clienţilor produsele şi serviciile așteptate. În REŢEAUA CONSTRUCT poţi găsi şi tu furnizori de calitate, cu care colaborăm de peste 10 ani.

 

Solicită acum oferta personalizată pentru afacerea ta:

  • Sunt de acord cu trimiterea datelor de mai sus către LIVE COMMUNICATIONS SRL în vederea unei oferte personalizate. Trimiterea este doar cu scop informativ și nu crează niciun fel de obligații contractuale sau de orice altă formă.