Înscriere firmă

Înscrierea și promovarea se face pe baza unei oferte personalizate în funcție de domeniu și zona de activitate a firmei, o investiție minimă pentru redactare și promovare (GARANȚIE 100% - totul se achită numai după prestarea serviciilor). Colaborăm cu peste 1500 de firme din România, deci îți putem din start că serviciile noastre sunt accesibile și avantajoase începând de la 590 RON + TVA pe AN

 

Formular cerere de înscriere firma:

  • Sunt de acord cu trimiterea datelor de mai sus către LIVE COMMUNICATIONS SRL în vederea unei oferte comerciale. Trimiterea este cu scop informativ și nu crează niciun fel de obligații contractuale sau de orice altă formă.

 

 

Beneficii pentru firma ta

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău, dar nu o referință, o recomandare printr-o terță parte.
  • site-ul firmei este fără îndoială instrumentul cel mai important de promovare online. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări. Poate primeşti multe oferte de promovare online, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public țintă.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții tăi caută să afle mai multe despre firma ta din surse credibile, acestia descoperă unde scrie despre firma ta, cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site-ul tău. Ajută ranking-ul pentru site-ul tău prin link-building.
  • articolele sponsorizate despre o firmă în presa online pot costa mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii pe termen lung.
  • orice material scris online trebuie să fie conținut original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus. Noi te ajutăm cu acest aspect.