Atrage clienți prin Rețeaua Construct

Proiectul digital este o rețea națională de site-uri care promovează online firmele din domeniile: construcții, industrie, amenajări. REȚEAUA CONSTRUCT s-a dezvoltat anual ajungând la peste 1500 de firme.

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău, dar nu o referință, o recomandare printr-o terță parte.
  • site-ul tău este fără îndoială instrumentul important de vizibilitate. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări. Poate primeşti multe oferte de promovare, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public țintă.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții caută să afle mai multe despre firma ta din surse credibile, aceștia pot descoperi articole adică cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site. Ajută ranking-ul pentru site-ul tău prin link-building.
  • materialele sponsorizate în presa online pot costa mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii pe termen lung.
  • orice material scris online trebuie să fie conținut original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus. Noi te ajutăm cu acest aspect.

Ofertă și detalii

Înscrierea se face în funcție de domeniul de activitate cu o investiție minimă pentru redactare și promovare începând de la 590 RON + TVA/AN. Lucrăm cu peste 1500 de firme din România, deci îți putem spune din start că beneficiile oferite sunt accesibile și avantajoase.

  • Sunt de acord cu trimiterea datelor de mai sus către LIVE COMMUNICATIONS SRL în vederea unei oferte comerciale. Trimiterea este cu scop informativ și nu crează niciun fel de obligații contractuale sau de orice altă formă.