Câștigă clienți de calitate

Servicii de promovare online oferite prin REŢEAUA CONSTRUCT pentru a sprijini mediul de afaceri din România. Promovăm firme serioase, furnizori care evoluează şi oferă clienţilor produsele şi serviciile așteptate. În REŢEAUA CONSTRUCT poţi găsi şi tu furnizori de calitate, cu care colaborăm de peste 10 ani.

 

Cum?

  • există multe modalități de publicitate online: anunțurile sponsorizate, publicitate în rețelele sociale, banner-e, etc. Toate reprezintă o reclamă de tip click direct către site-ul tău, dar nu o referință, o recomandare printr-o terță parte.
  • site-ul firmei este fără îndoială instrumentul cel mai important de promovare online. Cauți permanent să atragi trafic de calitate și îți dorești să fie cât mai bine poziționat la căutări. Ajută site-ul tău.
  • la fel cum şi tu cauţi o firmă online, clienții tăi caută să afle mai multe despre firma ta din surse credibile, acestia descoperă unde scrie despre firma ta, cine îţi oferă o "recomandare" credibilă online, găsită la căutări.
  • un factor important în optimizarea site-ului sunt legăturile (link-urile) relevante și de calitate către site-ul tău. Primeşti zeci de emailuri cu oferte de promovare în diferite site-uri, dar nu toate sunt relevante pentru domeniul tău de activitate şi public relevant.
  • articolele sponsorizate despre o firmă în presa online cu link către site (advertorialele), costă mii de lei şi de cele mai multe ori nu aduc beneficii pe termen lung.
  • orice material scris online trebuie să fie conținut original, exclus copy / paste de pe un site pe altul. De cele mai multe ori ţi se cere ca tu să creezi materialul, ceea ce reprezintă un efort în plus.

 

Cât costă?

Colaborăm cu peste 1500 de firme din România, deci îți putem spune că serviciile noastre sunt accesibile și avantajoase. Înscrierea și promovarea se face pe baza unui contract sumar de colaborare pentru a prelucra informațiile și care percepe o investiție minimă pentru redactare și promovare timp de 1 AN de zile. Serviciile se achită numai după prestarea serviciilor de publicare online.

 

Află mai multe detalii:

  • Sunt de acord cu trimiterea datelor de mai sus către LIVE COMMUNICATIONS SRL în vederea unei oferte comerciale. Trimiterea este cu scop informativ și nu crează niciun fel de obligații contractuale sau de orice altă formă.